top of page

LYDMUREN + LIONGATE LIVE = STARLIGHT ARTIST

aug. 15

3 min read

0

17

0

Endelig har vi gleden av å ønske deg velkommen til oss, og våre medlemssider. Starlight Artist har vært under utvikling en god stund, vi har jobbet hardt og lenge med å kunne tilby det mange av våre kunder har etterspurt i årevis. Vi bygger Starlight Artist litt etter litt, mye er klart men ikke alt. Noe trenger kanskje å endres for å fungere optimalt - gi oss beskjed om du møter på feil, eller har ideer til forbedringer, det setter vi enormt stor pris på.

​​

HVEM ER VI?​

La oss se litt nærmere på hva Starlight Artist er og hva vi ønsker med vårt konseptet. Vi som jobber for her kommer fra Lydmuren og Liongate Live.

 


LYDMUREN

Marlyn Åstrøm - Lydmuren har lang erfaring innen produksjon av fysiske medier, med fokus på cd og vinyl, i den forbindelse også samlebokser og spesialprodukter, digital distribusjon, promotering, grafisk design med mer. AURORA, SIGRID, SONDRE JUSTAD, THOMAS DYBDAL, ØYSTEIN SUNDE, ASLE BECK, TROND GRANLUND, PRIMA VERA er noen av artistene Lydmuren har produsert eller distribuert digitalt for.

 

Rune Olsen - artist booking & eventer

LIONGATE LIVE

Rune Olsen - Liongate Live har i en årrekke drevet i live-musikk segmentet. Artist booking, turne planlegging, arrangement og gjennomføring av festivaler, små og store konserter, med hovedsete på Østlandet. TOTO, BRIAN ADAMS, ELTON JOHN, BILL CHAMPLIN, GYLLENE TIDER, SARPSBORG FESTIVALEN, er bare noen av prosjektene Liongate Live har vært med på å arrangere.

 



STARLIGHT ARTIST

Sammen med en rekke viktige samarbeidspartnere, sitter vi på enormt mye kunnskap, spesialkompetanse og erfaring, som samlet utgjør Starlight Artist. Vi er den engasjerte og kreative sparrings partneren, en prosjektleder som holder i trådene, en samarbeidspartner for artister, band og plateselskap på en rekke små og store artist-tjenester. I tillegg har vi et stort hjerte for musikk og brenner for jobben vår. 


​​​

VÅRE FOKUSPUNKTER​​

  • PROFESJONALISER DITT VIRKE

    • Vi jobber for å øke profesjonaliteten til små og store artister i planlegging og gjennomføringen ved utgivelse av nye releaser. Profesjon i drift av sosiale medier, med å skape og for å opprettholde et jevnt engasjement blant følgere både på sosiale medier men også live. Profesjonalisere markedsføringen for artister, for økt synlighet og oppmerksomhet.

  • TJEN PENGER PÅ MUSIKKEN

    • Vi vet at de færreste kan leve av inntekter fra streaming, Digitale platfomer fungere mer som et visittkort for band og artister. Vi ønsker å legge til rette for at du likevel skal kunne tjene penger på musikk, ved å tilby gode priser på fysiske produkter for salg i butikk, på konsert og på nett, Vi tilbyr webdesign av hjemmeside og nettbutikk. Vi vil at lvåre medlemmer skal lære mer om Tono, Gramo og andre organisasjoner som jobber for deg,  vi kan bookes til søknadsskiving, artist booking, event booking med mer. Som medlem vil du ha tilgang til eksklusive tilbud og nyheter levert som nyhetsbrev på epost og på  medlemssidene.

​​

  • BRUKERVENNLIGHET

    •  det er viktig for oss å holde det enkelt og så brukervennlig som mulig. Du har tilgang til å registrere nye utgivelser selv eller booke oss til å registrere, følge med på detaljert statistikk over antall avspillinger og demografi for dine fans. Vi kan bookes til alt fra grafisk design til søknadsskriving og flybooking. Vi tilbyr markedsføringsplaner og planlegging, slik at du har oversikt over hva du kan gjøre av aktiviteter for å markedsføre deg ut mot nye fans.Vi tror at jo mer kunnskap du har jo mer kan du få til. Derfor tilbyr vi opplæringsvideoer i flere kategorier, nettkurs, faq og rask kundeservice på chat, e-post eller telefon dersom det skulle være noe du lurer på. 

  • KONTAKTBYGGING OG SAMHOLD

    • ​med medlemskap hos oss ønsker vi å skape et miljø der du kan knytte nye kontakter, få nye bekjentskap, utvikle nye samarbeid, stille spørsmål og dele erfaringer, støtte hverandre i form av oppbygging og avspilling av spillelister, dele tanker, skisser og ideer. 



Vi håper Starlight Artist vil være et fint sted for deg å være, at du føler deg velkommen, at det vil oppleves fruktbart å samarbeide og være medlem hos oss.

Skulle det være at du har spørsmål eller trenger hjelp er det bare å ta kontakt enten på chat, e-post eller telefon. 

​​

Med vennlig hilsen

Rune & Marlyn

STARLIGHTARTIST

aug. 15

3 min read

0

17

0

Comments

Share Your ThoughtsBe the first to write a comment.
bottom of page